Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Hout

Een houten vloer heeft een prachtige uitstraling en is zeer veelzijdig. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk kunnen genieten van deze uitstraling en daarom is het belangrijk dat uw vloer goed wordt gereinigd en onderhouden. Aplus-Multidiensten heeft zich onder andere gespecialiseerd in het onderhoud van allerlei typen houten vloeren. Indien u contact met ons opneemt geven wij u alle informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Het beste advies met de beste service
Als gerenommeerd bedrijf begrijpen wij als geen ander dat het belangrijk is u goed te informeren Daarom staan wij altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw vloer. Wanneer u ons uw vloer laat onderhouden zorgen wij dat u zowel hiervoor als hierna goed geadviseerd wordt. Zo weet u precies hoe u om moet gaan met uw houten vloer om de kwaliteit ervan zo lang mogelijk te bewaren. Uiteraard geven wij u dan ook tips en advies en leveren de service die uw houtenvloer nodig heeft.

Ook voor herstel en reparatie
Aplus-Multidiensten is gespecialiseerd in alle typen vloeren: ook alle typen houten vloeren! Bij ons is uw houten vloer dan ook in goede handen. Onze vakmensen weten welke materialen ze moeten gebruiken om uw vloer te reinigen en te onderhouden. Indien er aan uw vloer onderdelen hersteld of gerepareerd moeten worden, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Neem nu contact op met Aplus-Multidiensten en laat onze vakmensen uw vloer vertroetelen.