Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Linoleum

Aplus-Multidiensten is hét adres voor het onderhoud van uw linoleumvloer. Alhoewel Linoleum sterk materiaal is behoeft het goed onderhoud om beschadiging te voorkomen. Daarom ook moet het regelmatig gereinigd worden zodat u er optimaal van kunt blijven genieten. Wij helpen u daar graag mee! Dit doen wij door het onderhoud te verzorgen, het te reinigen en u passend advies te geven over onze werkzaamheden.

Onderhoud.
Alhoewel Linoleum vele jaren mee kan gaan vraagt het wel om specialistisch onderhoud. Wanneer het onderhoud van uw vloer namelijk niet goed wordt uitgevoerd dan zijn de gevolgen groot, zoals het niet meer kunnen herstellen van de uitstraling, verlies van kleur en beschadigde toplagen.

Een specialistische onderhoudsbeurt is belangrijk!
Aplus-Multidiensten ondernemers hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het specialistisch onderhoud en de reiniging van al deze Linoleum vloeren. Zij bieden u een specifieke onderhoudsoplossing voor uw situatie.

Bijvoorbeeld; het voordeel van het aanbrengen van twee of meer polymeerlagen is dat de vervanging van uw linoleumvloer uitgesteld wordt. De linoleumvloer is daarna ook makkelijker te reinigen, dus hygiënischer en de linoleumvloer heeft een nog mooiere uitstraling.

Laat u vrijblijvend door ons informeren over onze topservice en over alle mogelijkheden.
Neem snel contact op met Aplus-Multidiensten.