Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Marmoleum

Heeft u marmoleumvloer als vloerbedekking? Goede keus! Dan is het onderhoud erg belangrijk. Marmoleum is namelijk een sterk en duurzaam natuurproduct waar u jarenlang plezier van kunt genieten. U dient de vloer dan echter wel heel goed te verzorgen. Hoe u dit het beste kunt doen weten wij als geen ander! Vertrouw op de specialisten van Aplus-Multidiensten. Laat ons uw vloer onderhouden!

Reiniging door specialisten
Gespecialiseerd reinigen en conserveren van vloeren is van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf en verlengt ook de levensduur van uw vloer. Aplus Multidiensten is voor vele bedrijven de partner in het renigen of herstellen van vloeren. Wij beschikken over opgeleide gecertificeerde proffesionals die met de nieuwste materialen en A-middelen elk soort vloeronderhoud kunnen uitvoeren.

Uw marmoleumvloer is in goede handen bij Aplus-Multidiensten
Aplus Multidiensten adviseert u over de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Uiteraard nemen wij ook de uitvoering van de vloerreiniging graag op ons. Onze praktijkervaring en het contact met verschillende vloerfabrikanten en -producenten garandeert een optimale werkwijze. Onderhoudsplannen maken wij op maat. Wij beschikken over jarenlange ervaring.

Neem nu contact op met Aplus-Multidiensten en laat ons uw vloer met liefde verzorgen.