Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Natuursteen

Een vloer van natuursteen heeft een prachtige sfeervolle, luxe en stijlvolle uitstraling. Natuurlijk is het van belang om dit zo mooi te houden. Om uw natuurstenen vloer ook op langere termijn mooi te houden is goed onderhoud heel belangrijk. Bezuinig hier niet op! Laat ons het onderhoud voor u uitvoeren en wees ervan verzekerd dat dit ook goed gebeurt. Aplus-Multidiensten is namelijk dé specialist in vloeronderhoud. Onze service is perfect, onze prijzen zeer scherp en ons vakmanschap is groot.

Onderhoud, reiniging en reparatie. Wij regelen het!
Omdat Aplus-Multidiensten gespecialiseerd is in vloerenonderhoud kunnen wij voor u onderhoud plegen aan alle typen vloeren: ook uw natuursteen vloer! Zorgvuldig onderhoud van uw vloer is daarbij heel belangrijk. Wanneer uw vloer goed onderhouden wordt, vergroot dit de duurzaamheid van uw vloer. Daardoor gaat uw vloer langer mee en blijft ook langer mooi.

Een natuursteen vloer heeft u veel geld gekost en daarom is het de moeite waard er ook goed voor te zorgen. Een goede verzorging van uw natuursteen betekent niet alleen een regelmatige controle maar ook zorgvuldige reiniging. Onze vakmensen weten precies wat uw vloer nodig heeft en zorgen ervoor dat uw vloer de beste behandeling krijgt.

Wij blijven u ondersteunen en advies geven
Aplus-Multidiensten kan u ook adviseren hoe u zelf de vloer het beste kunt reinigen nadat wij een onderhoudsbeurt hebben uitgevoerd. Zo kunnen wij samen zorgen voor een langdurig en mooi resultaat.
Aangezien wij service en transparantie erg belangrijk vinden, laten wij u altijd van tevoren weten wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Indien u nog meer vragen heeft over het onderhoud van uw natuurstenen vloer kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Het zou fijn zijn als u klant wordt van Aplus Multidiensten.