Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Aplus - Multidiensten

Scholen-schoonmaak: een aparte tak van sport

Scholen (met name voor basisonderwijs) en kinderdagverblijven zijn vanuit een schoonmaakperspectief gezien, objecten die veel zorg en aandacht vragen. Dat is logisch, want de gezondheid van de kinderen (en natuurlijk docenten en andere bezoekers aan de school) is hier immers mee gemoeid. Schone toiletgroepen met voldoende aanvulmaterialen, schone kranen en wastafels en schone tafels en vloeren zijn van belang voor de gezondheid van de kinderen.
Aplus-Multidiensten helpt u daarbij!

Kenmerkend voor een schoolgebouw en een kinderdagverblijf is onder meer de hoge bezettingsgraad van de ruimten, de grote stroom kinderen die van de toiletten gebruik maakt (en bovengemiddeld bevuilt) en minimaal drie keer per dag de school in- en uitgaat. Op de speelplaats is vaak een zandbak en in de lagere groepen een zand- en watertafel, waarmee er vaak nogal wat zand in de school terecht komt. De gezondheidsrisico’s van vuile toiletten zijn voor iedereen duidelijk. Onvoldoende schone vloeren zijn een gezondheidsrisico voor kinderen met luchtwegproblemen of diverse allergieën.

Schoonmaak op maat
Geen school is hetzelfde, ieder gebouw is anders en organisaties verschillen. Het modulair systeem van Aplusmultidiensten biedt scholen de mogelijkheid om volledig naar eigen behoefte een schoonmaakdienstenpakket samen te stellen. Wilt u alleen een professionele schoonmaakbegeleiding of geeft u liever het meeste werk uit handen? Iedere combinatie is mogelijk en Aplusmultidiensten helpt u graag bij de keuze uit het flexibele dienstenpakket.

Flexibiliteit
Bij opendagen, feesten of ouderavond, de schoonmaakwerkzaamheden worden voor of na de activiteit uitgevoerd.
Aplus-Multidiensten denkt uiteraard met u mee.